Skinboosters

Skinbooster

EEN STEVIGE, ELASTISCHE EN GLADDE HUID

Skinboosters zorgen voor een langdurige en diepe hydratatie van de huid. Ze zorgen voor een verbetering van de huidkwaliteit (de huid wordt steviger, elastischer en gladder) en geven zo de huid haar mooie en natuurlijke gloed terug.

Een skinbooster is een veelzijdig product dat geschikt is voor zowel mannen als vrouwen. Het is doeltreffend voor de behandeling van zowel jonge of verouderde huid en bij elk huidtype.

De zones die in aanmerking komen voor een behandeling met skinboosters zijn:

  • Het gezicht
  • De hals
  • De handen
  • Het decolleté

Alles wat je wilt weten

Een behandeling met skinboosters wordt uitgevoerd tijdens de raadpleging.

Voorafgaand aan de behandeling wordt de huid volledig gereinigd en zullen de te behandelen zones worden gemarkeerd. 

De behandeling zelf bestaat uit een serie zeer fijne injecties. Tijdens het inspuiten kan u een wat branderig/prikkend gevoel ervaren.

Op de plaats van injectie kan er wat zwelling en/of roodheid aanwezig zijn. Deze verdwijnt over het algemeen snel.

Een behandeling met skinboosters is een geleidelijk proces. De kwaliteit van de huid zal langzaam maar zeker verbeteren. 4 tot 6 weken na de eerst behandeling treedt een toename op van de elasticiteit en stevigheid van de huid. Deze verbeteringen zetten zich voort tot 6 maanden na de laatste behandeling.

De globale werkzaamheid is sterk afhankelijk van de conditie van de huid. Algemeen gesteld is het resultaat van een behandeling ongeveer 12 maanden zichtbaar, met een geleidelijke afname in de laatste maanden. Voor een optimaal resultaat zijn 2 behandelingen nodig, met een interval van 4 weken. 

Het is voor elke arts volgens de wet op de geneesmiddelen (25 maart 1964) verboden reclame te maken voor geneesmiddelen en implanteerbare hulpmiddelen. De gebruikte merknaam kan dus niet worden weergegeven van onze gebruikte skinboosters.

Skinboosters

Meer weten over een behandeling met skinboosters?

TOP