Lipofilling

Ten gevolge van een natuurlijk verouderingsproces zien we tal van veranderingen optreden ter hoogte van het aangezicht. 

Neuscorrectie

Onze neus staat centraal in het gelaat en definieert in belangrijke mate ons uiterlijk. De neus speelt een sleutelrol in de balans en esthetische proporties van ons aangezicht. 

Facelift

Ten gevolge van een natuurlijk verouderingsproces zien we tal van veranderingen optreden ter hoogte van het aangezicht. Overmatige zonexpositie en roken kunnen dit proces nog verder versnellen. 

Wenkbrauwlift

De eerste tekenen van verouderen zijn vaak het beste zichtbaar rond de ogen.  Dit verouderingsproces kan zich situeren ter hoogte van de bovenste/onderste oogleden en/of ter hoogte van de wenkbrauwen. 

Bovenste ooglidcorrectie

De eerste tekenen van verouderen zijn vaak het beste zichtbaar rond de ogen.  Dit verouderingsproces kan zowel ter hoogte van de bovenste als de onderste oogleden optreden en zorgt voor een vermoeide, treurige blik.

Onderste ooglidcorrectie

Ter hoogte van de onderste oogleden kunnen rimpels en walletjes ontstaan.  Deze walletjes zijn vaak familiaal en reeds op jonge leeftijd aanwezig. Ze zijn het resultaat van een verzwakking ter hoogte van het onderste ooglid 

Halslift

Ten gevolge van een natuurlijk verouderingsproces zien we tal van veranderingen optreden ter hoogte van het aangezicht en de hals. Overmatige zon-expositie en roken kunnen dit proces nog verder versnellen. 

Injectables

Injectables is een verzamelnaam voor meerdere behandelingen die gebruikt worden om rimpels en/of volumeverlies tegen te gaan en de huid te verjongen.

Oorcorrectie

Vormafwijkingen van het uitwendige oor zijn een frequent aanwezige klacht.  Ze bestaan in verschillende vormen en gradaties. De meest voorkomende vorm is het zogenaamde afstaande oor (‘flapoor’). 

TOP