Injectables

Injectables is een verzamelnaam voor meerdere behandelingen die gebruikt worden om rimpels en/of volumeverlies tegen te gaan en de huid te verjongen.

Injectables zijn de dag van vandaag niet meer weg te denken uit het arsenaal aan preventieve en/of therapeutische behandelingen ter hoogte van het aangezicht.

Klassiek worden injectables onderverdeeld in de spierontspanners, de fillers en de skinboosters.

Alle 3 spelen ze een belangrijke rol met elk hun eigen specifieke indicaties en werkzaamheid.

Het doel is het bekomen van een natuurlijk ogend, jeugdiger uiterlijk met behoud van de eigen mimiek en expressie.

Skinboosters

Skinboosters zorgen voor een langdurige en diepe hydratatie van de huid. Ze zorgen voor een verbetering van de huidkwaliteit (de huid wordt steviger, elastischer en gladder) en geven zo de huid haar mooie en natuurlijke gloed terug. Een skinbooster is een veelzijdige product dat geschikt is voor zowel mannen als vrouwen. Het is doeltreffend  voor de behandeling van zowel jonge of verouderde huid en bij elk huidtype. De zones die in aanmerking komen voor een behandeling met skinboosters zijn: gelaat, handen en decolleté.

Spierontspanners

Een van de meest gebruikte niet chirurgische antirimpelbehandeling betreft deze met spierontspanners. Het is een doeltreffende, veilige en vrijwel pijnloze behandeling die zowel preventief als therapeutisch kan toegepast worden. Met de juiste techniek wordt een verfrissing en verjonging van het gelaat bekomen zonder dat de mimiek wordt geblokkeerd.  

Fillers

Fillers vormen een groep van frequent gebruikte, niet chirurgische behandelingen ter hoogte van het aangezicht. Zoals de naam het aangeeft is het een behandeling waarbij rimpels worden opgevuld, volume wordt toegevoegd en/of volume wordt hersteld. Het is een doeltreffende, relatief veilige en vrijwel pijnloze behandeling.

TOP